Meny

Världens
starkaste Sara

Härlig helg!

Veckoslut igen!

Fantastiskt väder denna söndag! I helgen har jag jobbar hemma på gården med alla hästar.  Det har gått i ett! Med cirka 60 gästande hästar och sammanlagt 80 hästar finns det att göra om man säger så 😉 Men är väldigt härligt jobb fina sommardagar 🙂 Underbart att vara ute och arbeta fysiskt när jag annars sitter still mycket juriststudent som man är … 😉 Mycket bra träning att arbeta på gård om man säger så:) Jag har så länge jag kan minnas hjälpt till ute i stallet och med hästarna. Jag vet att det har gett mig en mycket bra grundstyrka och grundkondition. Mocka, köra foder, bära vattenhinkar, hämta hästar och undersöka hagar och staket etc…

SAMSUNG

Efter jobbet åkte jag in till Skara för träning på nya Sportlife med brorsan. Väldigt fint gym! Tungt pass i marklyft och bänk. Kul!!

SAMSUNG

SAMSUNG

Efter gymmet bar det iväg för att se studenterna i Skara som skulle på sin studentbal. Bättre väder kunde de knappast få!:)

SAMSUNG

Vackra Chantelle med sin Kim 

Sitter nu hemma hos storebror David och hans Sara samt lillebror Erik och har blivit bjuden på mat 🙂 Lyx det!! 🙂 Ser framemot veckan som kommer 🙂 Nya utmaningar väntar! 🙂

Sara Nyberg

Sara Nyberg

Jag är en glad, målmedveten 25-åring som brinner för träning och tävling! Jag har nu tävlat i armbrytning i tio år och mina främsta meriter som senior är VM-guld 2012 i Brasilien samt EM-guld 2013 i Litauen. Utöver dessa har jag bland annat vunnit 13 SM-guld samt silver- och bronsmedaljer på EM och VM. Jag läser sista terminen på juristprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg vid sidan av min elitsatsning inom armbrytning. Därutöver är jag en djurtokig tjej som också har börjat tävla i klassisk styrkelyft. Följ mig i min vardag bland armbrytarbord, skivstänger, lagböcker, hästar och hundar :)

Kategorier

Arkiv