Meny

Världens
starkaste Sara

Träff med Emma!

Blev bröst, axlar och mage på gymmet idag. Därefter blev det armbrytning med Emma som är på besök i Skövde! Så roligt att ses och att träna ihop 🙂 Bra brytning! 🙂 Tack fina Emma hoppas vi ses snart igen!!

20140427_161121

 

SAMSUNG

Sara Nyberg

Sara Nyberg

Jag är en glad, målmedveten 25-åring som brinner för träning och tävling! Jag har nu tävlat i armbrytning i tio år och mina främsta meriter som senior är VM-guld 2012 i Brasilien samt EM-guld 2013 i Litauen. Utöver dessa har jag bland annat vunnit 13 SM-guld samt silver- och bronsmedaljer på EM och VM. Jag läser sista terminen på juristprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg vid sidan av min elitsatsning inom armbrytning. Därutöver är jag en djurtokig tjej som också har börjat tävla i klassisk styrkelyft. Följ mig i min vardag bland armbrytarbord, skivstänger, lagböcker, hästar och hundar :)

Kategorier

Arkiv