Meny

Världens
starkaste Sara

Årets första dag

Jag och Nanoq hade en supermysig nyårsafton igår med Pernilla med familj 🙂 Tack <3

Idag har långpromenad, träning och lite städ och matlådefix stått på agendan. Skön dag!

FullSizeRender-231

IMG_0059

IMG_0061

Sara Nyberg

Sara Nyberg

Jag är en glad, målmedveten 25-åring som brinner för träning och tävling! Jag har nu tävlat i armbrytning i tio år och mina främsta meriter som senior är VM-guld 2012 i Brasilien samt EM-guld 2013 i Litauen. Utöver dessa har jag bland annat vunnit 13 SM-guld samt silver- och bronsmedaljer på EM och VM. Jag läser sista terminen på juristprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg vid sidan av min elitsatsning inom armbrytning. Därutöver är jag en djurtokig tjej som också har börjat tävla i klassisk styrkelyft. Följ mig i min vardag bland armbrytarbord, skivstänger, lagböcker, hästar och hundar :)

Kategorier

Arkiv