Meny

Världens
starkaste Sara

Långhelg

Haft några supermysiga dagar hemma i Västergötland 🙂 Umgåtts med familj och vänner, ridit och tränat. 

Så glad att Hanna kom hit från Göteborg, och Linda & Carl från Stockholm. Så mysigt och roligt att träffas!

IMG_0139

Linda på Danno & mamma på Star 🙂

FullSizeRender-234

FullSizeRender-237

Castanje <3

FullSizeRender-235

FullSizeRender-236

Irina & Hanna <3

FullSizeRender-239

FullSizeRender-238

<3

Sara Nyberg

Sara Nyberg

Jag är en glad, målmedveten 25-åring som brinner för träning och tävling! Jag har nu tävlat i armbrytning i tio år och mina främsta meriter som senior är VM-guld 2012 i Brasilien samt EM-guld 2013 i Litauen. Utöver dessa har jag bland annat vunnit 13 SM-guld samt silver- och bronsmedaljer på EM och VM. Jag läser sista terminen på juristprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg vid sidan av min elitsatsning inom armbrytning. Därutöver är jag en djurtokig tjej som också har börjat tävla i klassisk styrkelyft. Följ mig i min vardag bland armbrytarbord, skivstänger, lagböcker, hästar och hundar :)

Kategorier

Arkiv