Meny

Jesper Eriksson
Näringscoach

Frukostbomb

Frukostbomb innan match/träningshelg i Uppsala.

14:00 Fredag:  Träning

12:00 Lördag:  Match mot VSK, Vänersborg

11:30 Söndag:  Match mot Saik, Sandviken

En blandning/mix av skummad kvarg och havregrynsgröt fick starta denna fartfyllda helgen.

Ingredienser – Kvargskum:

4st äggvitor

Ca 150g kvarg

Kvargskummet består alltså till grunden endast utav kvarg och äggvitor men här kan man förslagsvis tillsätta även kokos som vi gjorde, kakao eller varför inte proteinpulver med någon god smak. De valda ingredienserna vispas sedan ihop med en elvisp tills det blir fluffigt.

Ett enkelt och roligt recept som gör att man orkar äta några skedar till av gröten som i sin tur gör att du orkar några minuter till av varje pass ☝️️

 

IMG_2022 IMG_2020IMG_2010

/ Jeppe

Jesper Eriksson

Jesper Eriksson

Jesper Eriksson är en social och envis person, som alltid älskat att tävla och utmana andra och sig själv. Han är uppvuxen i Örebro. Efter gymnasiet flyttade han till Stockholm och började livet som bandyspelare i Hammarby där han spelade i 10 säsonger, med avbrott för att prova proffslivet i Ryssland. Idag spelar han i Villa Lidköping och jobbar på tennisgymnasiet i Lidköping som fyscoach och kostrådgivare. Kost och träning är det stora intresset och han drivs av att bli så bra som möjligt i sin idrott, och att inspirera andra till en ny livsstil eller göra dem ännu bättre!

Kategorier

Arkiv