Meny

Jesper Eriksson
Näringscoach

Hälsosam kladdkaka

IMG_2231

Det är sant.. detta är hälsosamt!

 

Recept:

7 dadlar

1/2 dl kaffe

150g Lindahls kvarg – smak: Cocochoko (chokladbollssmak – utan tillsatt socker)

3 msk kokos

1 tsk bakpulver

1.5 msk kakao

2 msk kokosmjöl

2 äggvitor

2 msk mandeldryck

 

Börja med att kärna ur dadlarna och mixa dessa ihop med kaffet. Blanda därefter de resterande ingredienserna- kokos, bakpulver, kakao, kokosmjöl, äggvitor och mandeldryck, i en bunke innan du häller i det i kaffe- och dadelmixen. Till sist tillsätter du kvargen. Rör om och in med det i micron 1 minut! Finito!!

IMG_2222IMG_2212IMG_2215IMG_2218IMG_2219

 

Till det har vi även kvargfluff, gräddens ersättare.

Kvargfluff/kvargskum som i föregående inlägg:

4 äggvitor

1.5 dl Lindahls vaniljkvarg utan tillsatt socker

1/2 banan (den andra halvan sparas till garnering)

Vispa ihop samtliga ingredienser med elvisp tills du får ett riktigt fluff.

IMG_2226

Bara för att det är gott måste det inte vara onyttigt och svårare än såhär behöver det inte vara!

 

/ Jeppe

Jesper Eriksson

Jesper Eriksson

Jesper Eriksson är en social och envis person, som alltid älskat att tävla och utmana andra och sig själv. Han är uppvuxen i Örebro. Efter gymnasiet flyttade han till Stockholm och började livet som bandyspelare i Hammarby där han spelade i 10 säsonger, med avbrott för att prova proffslivet i Ryssland. Idag spelar han i Villa Lidköping och jobbar på tennisgymnasiet i Lidköping som fyscoach och kostrådgivare. Kost och träning är det stora intresset och han drivs av att bli så bra som möjligt i sin idrott, och att inspirera andra till en ny livsstil eller göra dem ännu bättre!

Kategorier

Arkiv